Nordic Fire Boxline 8 - Bakkerkachels
Nordic Fire Boxline 8
Nordic Fire Boxline 8-10

Nordic Fire Boxline 8

De Boxline is een inbouw pelletkachel met een vermogen dat kan worden ingesteld tussen 2,5 en 8 of 10 kW.

Het bijvullen van de pellets kan eenvoudig via de schuiflade aan de bovenzijde. Trek de schuiflade uit om de pellets bij te vullen en schuif deze vervolgens weer in, zodat de pellets in het pelletreservoir terechtkomen. Lees meer

Optie Nordic Fire Boxline 8

Airplus: Verwarm meerdere ruimtes
De Airplus pelletkachel is voorzien van een extra convectieventilator, waardoor u meerdere ruimtes kunt verwarmen met één kachel. Dankzij de regelbare ventilatoren kunt u de hoeveelheid warme lucht per ruimte aanpassen. Hierdoor hoeven de te verwarmen ruimtes niet even groot te zijn. Een Airplus model komt vooral goed tot zijn recht in situaties waarbij twee geschakelde ruimtes moeten worden verwarmd.

Vanaf

 4.758,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie. Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
130 kg
Afmetingen
64,2 × 83 × 77 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2,9 – 8,6

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling