Nordic Fire Kjeld - Bakkerkachels
Nordic Fire Kjeld
Nordic Fire Kjeld
Nordic Fire Kjeld

Nordic Fire Kjeld

DE HOUTKACHEL KJELD

WAAR STIJL EN FUNCTIONALITEIT SAMENKOMEN!

Met zijn stoere stalen deur biedt de Nordic Fire houtkachel Kjeld een verfrissende esthetiek vergeleken met de houtkachel Esby, waardoor een vleugje robuuste elegantie aan uw interieur wordt toegevoegd.

De houtkachel Kjeld is een strak ontworpen vuurmeester die ontworpen is om generaties lang mee te gaan. De constructie is vervaardigd van onverwoestbaar staal, terwijl de binnenkant bekleed is met gietchamotte van superieure kwaliteit.Dit materiaal heeft niet alleen een hogere duurzaamheid, maar reflecteert ook warmte, waardoor het binnenwerk een optimale temperatuur bereikt voor een efficiëntere en schonere verbranding. De standaard zwarte bekleding draagt bij aan de luxe uitstraling van de kachel.

Met de gebruiksvriendelijke 1-knops bediening kunt u de luchtregeling optimaal aanpassen, waardoor u volledige controle heeft over de warmteafgifte. Of u nu behoefte heeft aan een knusse sfeer of extra warmte op koude dagen, Kjeld biedt eenvoud en comfort in één. Dankzij de hoogwaardige materialen waarvan hij is gemaakt, is deze kachel gebouwd om lang mee te gaan, met standaard 5 jaar garantie als bewijs van zijn duurzaamheid. Lees meer

Vanaf

 2.560,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Waarom houtkachels zo betoverend zijn? We kennen het geheim. De onvergelijkbare vreugde die een knetterend vuur met zich meebrengt, is werkelijk onschatbaar. Met de houtkachels van Nordic Fire kunt u volledig ondergedompeld worden in de pracht van authentiek vuur. Een krachtige verbranding en een betoverend vlammenspel zijn essentieel voor de houtkachel van uw dromen. Binnen ons assortiment bieden we diverse modellen in verschillende afmetingen aan. Of het nu gaat om groot of klein, modern of nostalgisch, er is altijd een houtkachel die perfect bij uw situatie en interieurstijl past.

We hebben alle voordelen van onze kachels op een rijtje gezet:

  • Uiterst schone verbranding en een hoog rendement dankzij extra naverbranding
  • Altijd een heldere ruit door de schone verbranding
  • Zeer efficiënt in houtverbruik
  • Extra bescherming tegen schoorsteenbrand dankzij thermostatische mengregeling
  • Dubbele bescherming tegen oververhitting met koel- en drukbeveiliging
  • Geen geregelde smoorklep, waardoor vervuilende verbranding en risico op schoorsteenbrand worden voorkomen
  • Standaard 5 jaar garantie
  • Decennialange ervaring en een toonaangevende reputatie op het gebied van houtkachels
  • Een prachtig en uitgebreid assortiment
  • Deskundige installatie door vakmensen

Specificaties

Gewicht
112 kg
Afmetingen
40 × 52 × 94 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

6,5

Brandstof

Hout

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling