Nordic Fire Tjallmo - Bakkerkachels
Nordic Fire Tjallmo
Nordic Fire Tjallmo
Nordic Fire Tjallmo
Nordic Fire Tjallmo
Nordic Fire Tjallmo

Nordic Fire Tjallmo

De Tjallmo is een prachtige pelletkachel waarmee je vanaf 3 zijden van het vuur kunt genieten. Met de vernieuwde dubbele beglazing en ruitenspoeling blijft het glas veel langer schoon!

Dankzij zijn compacte formaat en optionele bovenaansluiting is de pelletkachel ook perfect geschikt voor kleinere ruimtes. De gebruikte materialen en hoogwaardige onderdelen zorgen voor een veel langere levensduur dan bij een standaard pelletkachel.

UITZICHT VANAF 3 ZIJDEN De pelletkachel Tjallmo verwarmt optimaal, volledig naar wens en met minimaal geluid. De traploze vijzelmotor en convectieventilator met relaxfunctie zorgen hiervoor. Met de relaxfunctie kun je de convectieventilator op elk gewenst moment op een lager niveau instellen, los van het ingestelde verwarmingsvermogen.

SCHOORSTEENAANSLUITING Voor een optimale werking van de pelletkachel raden we aan om bij de schoorsteenaansluiting over te stappen op een diameter van minimaal ø 120 mm (maximaal 150 mm), goed geïsoleerd. Dit levert de beste resultaten op qua verbranding. Lees meer

 4.675,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie. Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
190 kg
Afmetingen
50,5 × 49,5 × 100 cm
Energielabel

A++

Vermogen min-max (kW)

3,8 – 7,2

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling