Nordic Fire Vigo - Bakkerkachels
Nordic Fire Vigo
Nordic Fire Vigo
Nordic Fire Vigo

Nordic Fire Vigo

De Nordic Fire pelletkachel Vigo is een indrukwekkende kachel, dankzij zijn imposante hoogte en elegante ronde vorm. De gebogen glasruit voegt een vleugje luxe toe aan de uitstraling van de pelletkachel Vigo, prachtig geïntegreerd in een fraai vormgegeven gietijzeren deur. Het robuuste gietijzer zorgt niet alleen voor een stoer uiterlijk, maar verlengt ook aanzienlijk de levensduur van de kachel.

Uitschakelbare convectieventilator voor geruisloze stralingswarmte:

Met zijn gietijzeren warmtewisselaar biedt de Vigo de mogelijkheid om de convectieventilator uit te schakelen. Hierdoor geniet u van een fluisterstille werking en ervaart u enkel de aangename stralingswarmte. Deze eigenschap maakt de pelletkachel Vigo vrijwel niet te onderscheiden van een traditionele houtkachel.

Bovendien is deze pelletkachel uitgerust met de nieuwste vijzelmotor, die traploos werkt in tegenstelling tot andere pelletkachels die constant aan- en uitgaan. Deze geavanceerde technologie resulteert in een nog stillere werking van de pelletkachel. Lees meer

Vanaf

 4.735,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie. Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
190 kg
Afmetingen
50,5 × 49,5 × 110 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

3,8 – 7,2

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling