Houtmanden en houtbakken in alle soorten en maten | BakkerKachels.nl
Icon Home Bk Oranje
Afleveren naar uw wensen
Icon Check Bk Oranje
Deskundig advies
Icon Levering Bk Oranje
Snelle levering

Prijs

tot

Houtmanden en houtbakken

Één van de producten die wij zeer vaak verkopen: stijlvolle houtmanden voor bij uw openhaard. Zelfs als u een openhaard of kachel heeft die niet brandt op hout, kan een houtmand met daarin een aantal houtblokken ter decoratie zorgen voor een mooie uitstraling. Onze houtmanden komen in diverse materialen en stijlen zoals kunststof, hout, leer, aluminium en nog veel meer.

9 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Filter

Houdmanden en houtbakken op een designvolle manier!

Bent u op zoek naar een designvolle manier om uw brandhout op te slaan? Dan is een houtbak of een houtmand iets voor u. Een houtbak of houtmand plaatst u vlakbij de haard om een kleine houtvoorraad aan te leggen om direct te kunnen stoken met uw houtkachel of haard. Hout stoken is leuk, maar het moet wel leuk blijven. Daarom hebben wij houtbakken van staal in de kleuren zwart en antraciet in ons assoriment. Daarnaast leveren wij lederen en vilten houtmanden van het Deense houtkachelmerk Aduro.

Houtbakken en houtmanden zijn verkrijgbaar van klassiek tot modern. Zodoende is er altijd een houtbak of houtmand die in uw woning past en een mooie aanvulling biedt aan uw houtkachel of haard.