Jøtul F 105 R SL met lage poten - Bakkerkachels
Jøtul F 105 R SL
Jøtul F 105 R SL
Jøtul F 105 R SL

Jøtul F 105 R SL met lage poten

Merk: Jøtul

De Jøtul F 105 SL straalt karakter en elegantie uit. Met zijn korte pootjes en compacte vorm is deze houtkachel perfect geschikt voor plaatsing in een open haard, waardoor hij meer rendement en een schonere verbranding biedt. Opvallende designkenmerken van deze kachel zijn de grote horizontale glazen deur, die een prachtig zicht op het vlammenspel biedt, en de intuïtieve luchtregelaars die de bediening zeer gebruiksvriendelijk maken. Als gewenst kan hij worden uitgerust met een aslade en een bovenkant van speksteen. De Jøtul F 105 is ontworpen om optimaal te presteren met een laag rendement, maar is tegelijkertijd robuust genoeg om de kou te verdrijven. Door de combinatie van stralings- en convectiewarmte is deze kachel gemakkelijk te plaatsen en zorgt hij gegarandeerd voor een aangename kamertemperatuur.

Tijdloos design
Geschikt voor gebruik op laag vermogen, brandt optimaal vanaf 2,2 kW
Compacte en moderne houtkachel met prachtig zicht op het vuur

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 2.290,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
94 kg
Afmetingen
32,5 × 41 × 55 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

4.5