Jøtul F 105 RB - Bakkerkachels
Jøtul F 105-serie
Jøtul F 105-serie

Jøtul F 105 RB

Merk: Jøtul

De Jøtul F 105-serie straalt karakter en stijl uit. Deze houtkachel steekt met trots boven zijn concurrenten uit, ondanks zijn compacte formaat. Opvallende kenmerken van dit ontwerp zijn de royale horizontale glazen deur, die een prachtig zicht biedt op het vlammenspel, en de intuïtieve luchtregelaars die de bediening bijzonder eenvoudig maken. Je kunt kiezen voor traditionele poten of een voet voor deze kachel. Voor extra gemak kan hij worden uitgerust met een aslade en een bovenkant van speksteen. De Jøtul F 105 is ontworpen om optimaal te presteren met een hoog rendement en tegelijkertijd stevig genoeg te zijn om de kou te trotseren. Door de combinatie van stralings- en convectiewarmte is deze kachel flexibel te plaatsen en zorgt hij gegarandeerd voor een aangename kamertemperatuur.
Kenmerken:

Tijdloos design
Geschikt voor gebruik op laag vermogen, brandt optimaal vanaf 2,2 kW
Compacte en moderne houtkachel met prachtig zicht op het vuur

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 2.490,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
107 kg
Afmetingen
32,5 × 41 × 96 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

4.5