Jøtul F 163 met zijglas - Bakkerkachels
Jøtul F 163 zwart
Jøtul F 163 wit
Jøtul F163 met speksteen bovenplaat
Jøtul F 163
Jøtul F 163

Jøtul F 163 met zijglas

Merk: Jøtul

De Jøtul F 163 is onderdeel van de F 160-serie en biedt verschillende opties, zoals zijglas, speksteenbekleding, een houtvak of poten.

Wat de Jøtul F 163 onderscheidt, zijn de grote zijruiten en de drie stevige poten die de kachel een natuurlijke, eigentijdse uitstraling geven. Er zijn diverse afwerkingen beschikbaar, waaronder zwarte lak of trendy onderhoudsvrij wit email. Lees meer

Vanaf

 2.790,00
 2.540,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Op verzoek zijn ook bijpassende buizen verkrijgbaar in dezelfde kleur. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie. Voor extra stijl en warmtebehoud kunt u deze kachel complementeren met een decoratieve spekstenen afdekplaat. Ontworpen voor modern leven, is deze kachel geschikt voor gebruik op lage vermogens, waarbij hij zelfs optimaal brandt op slechts 3 kW.

Kenmerken:

Directe aansluiting op externe luchttoevoer

Geschikt voor gebruik op lage vermogens

Handige aslade

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
115 kg
Afmetingen
44,7 × 45 × 90,3 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

5.0