Jøtul F 162 (F 160 serie) - Bakkerkachels
Jøtul F162 zonder zijglas
Jøtul F 163 zwart
Jøtul F 163 wit
Jøtul F 165
Jøtul F 165 S
Jøtul F 167
Jøtul F162 zonder zijglas

Jøtul F 162 (F 160 serie)

Merk: Jøtul

De Jøtul F 162 behoort tot de F 160-serie, waarbij u keuze hebt uit verschillende varianten, zoals zijglas, speksteenbekleding, een houtvak of poten. Opmerkelijk aan de Jøtul F 162 is zijn strakke ontwerp en drie solide poten die de kachel een rustige, eigentijdse uitstraling geven. Om de warmte van het vuur langer vast te houden, kan deze kachel worden aangevuld met een decoratieve spekstenen dekplaat. Ontworpen voor een modern leven, is deze kachel ideaal voor gebruik op lage vermogens, zelfs bij 3 kW brandt hij optimaal.

Kenmerken:

Directe aansluiting op externe luchttoevoer
Geschikt voor gebruik op lage vermogens
Handige aslade

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 2.690,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
115 kg
Afmetingen
44,7 × 45 × 90,3 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

5.0