Jøtul F 165 - Bakkerkachels
Jøtul F 165
Jøtul F 165
Jøtul F 165
Jøtul F 165 S

Jøtul F 165

Merk: Jøtul

De Jøtul F 165 behoort tot de F 160-serie en biedt een scala aan opties, waaronder zijpanelen van glas, speksteenbekleding, een houtvak of poten. Wat de Jøtul F 165 echt onderscheidt, zijn de grote zijruiten en de handige opbergruimte in de sokkel, waardoor u alle accessoires kunt opbergen die anders los rond de kachel zouden liggen. Let op: alleen niet-brandbare materialen mogen worden opgeslagen in de opbergruimte onder de houtkachel. Deze kachel is ontworpen met het moderne leven in gedachten en is geschikt voor gebruik op een laag vermogen, waarbij hij optimaal presteert, zelfs op 3 kW.
Kenmerken:

Gemaakt van duurzaam gietijzer
Geschikt voor gebruik op lage vermogens
Praktische aslade

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 3.390,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
115 kg
Afmetingen
44,7 × 45 × 103,3 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

5.0