Jøtul F 371 Advance BP - Bakkerkachels
Jøtul F 371 Advance BP
Jøtul F 371 Advance BP
Jøtul F 371 Advance BP
Jøtul F 371 Advance BP

Jøtul F 371 Advance BP

Merk: Jøtul

Met de introductie van de Jøtul F 370-serie heeft Jøtul het kachelontwerp opnieuw gedefinieerd en won daarmee de prestigieuze Red Dot Design Award "Best of the Best". Het werd al snel de meest geliefde kachel in heel Europa. Met deze Jøtul F 370v2 Advance doen we het weer. Het vuurzicht is nog indrukwekkender en dankzij de eenvoudige luchtregeling blijven uw ruiten helder en wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd. Lees meer

Vanaf

 4.090,00
 3.790,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Welkom in de toekomst van verwarming. De Jøtul F 371 Advance blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Het strakke ontwerp van de voet wordt gecombineerd met een praktische ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld aanmaakblokjes en handschoenen.

Kenmerken:

Schone ruit met een geavanceerd air wash systeem

3 - zijdig zicht op het vuur

Praktische plank voor (hout) opslag

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
164 kg
Afmetingen
45,3 × 44,3 × 115,5 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6