Jøtul F 378 Advance deur in sokkel - Bakkerkachels
Jøtul F 378 Advance deur in sokkel
Jøtul F 378 Advance deur in sokkel
Jøtul F 378 Advance deur in sokkel

Jøtul F 378 Advance deur in sokkel

Merk: Jøtul

Met de introductie van de Jøtul F 370-serie, heeft Jøtul het landschap van kachelontwerp opnieuw gedefinieerd en werd bekroond met de Red Dot Design Award "Best of the Best". Het werd al snel de meest geliefde kachel in heel Europa. Met de innovatieve Jøtul F 370v2 Advance zetten we deze traditie voort. Het panoramische zicht op het vlammenspel is nog indrukwekkender geworden. Dankzij het gebruiksvriendelijke luchtregelingssysteem blijven de ruiten helder en wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd. Betreed de toekomst van verwarming. De Jøtul F 378 Advance is voorzien van een strakke sokkel en een elegante gietijzeren deur, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan elk interieur.

Kenmerken:

Schone ruit met een geavanceerd air wash systeem
Gevierd ontwerp
3 - zijdig zicht op het vuur

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 4.370,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
171 kg
Afmetingen
45,3 × 44,3 × 115,5 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6