Jøtul F 373 Advance BP - Bakkerkachels
Jøtul F 373 Advance BP
Jøtul F 373 Advance BP
Jøtul F 373 Advance BP
Jøtul F 373 Advance BP
Jøtul F 373 Advance BP
Jøtul F 373 Advance BP

Jøtul F 373 Advance BP

Merk: Jøtul

Met de introductie van de Jøtul F 370-serie heeft Jøtul het kachelontwerp opnieuw gedefinieerd en won daarmee de prestigieuze Red Dot Design Award "Best of the Best". Het werd al snel de meest populaire kachel in heel Europa. Met de Jøtul F 370v2 Advance gaan we nog een stap verder. Het vuurzicht is nog indrukwekkender en dankzij de eenvoudig te gebruiken luchtregeling blijven uw ruiten helder en wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd. Welkom in de toekomst van verwarming. De Jøtul F 373 Advance blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en heeft een slank ontworpen voet. Optioneel kan de Jøtul F 373 worden besteld met een draaifunctie, zodat u vanuit elke hoek van uw woonkamer kunt genieten van het prachtige vuurbeeld.

Kenmerken:

Gevierd ontwerp
Schone ruiten door geavanceerd air wash systeem
3 - zijdig zicht op het vuur

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Optie Jøtul F 373 Advance BP

Vanaf

 4.060,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
156 kg
Afmetingen
45,3 × 44,3 × 115,5 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6