Jøtul F 400 Eco SE - Bakkerkachels
Jøtul F 400 Eco SE zwart
Jøtul F 400 Eco SE
Jøtul F 400 Eco SE
Jøtul F 400 Eco SE wit
Jøtul F 400 Eco SE
Jøtul F 400 Eco SE blauwzwart geëmailleerd
Jøtul F 400 Eco SE

Jøtul F 400 Eco SE

Merk: Jøtul

De Jøtul F 400 Eco is een royale gietijzeren houtkachel, met ruimte voor houtblokken tot wel 50 cm lang. Dit model is voorzien van een grote externe asopvangbak, wat het legen van de aslade vereenvoudigt. De aslip vangt as en vonken op die per ongeluk uit de verbrandingskamer kunnen vallen. De houtkachel heeft een ruime glazen deur zonder klassiek raamwerk, waardoor een ongehinderd zicht op de vlammen mogelijk is. De gietijzeren zijkant is gedecoreerd met een patroon dat een deel van de Noorse kustlijn weergeeft. De Jøtul F 400 Eco is verkrijgbaar in zwart gelakt, ivoorwit en blauwzwart geëmailleerd.

Voor houtblokken tot 50 cm
Groot glas met perfect zicht op het vuur
Grote verbrandingskamer

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 3.360,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
158 kg
Afmetingen
59,7 × 67 × 72,7 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

7