Jøtul F 500 ECO SE - Bakkerkachels
Jøtul F 500 ECO SE zwart
Jøtul F 500 ECO SE zwart
Jøtul F 500 ECO SE BBE zwart
Jøtul F 500 ECO SE wit
Jøtul F 500 ECO SE zwart

Jøtul F 500 ECO SE

Merk: Jøtul

Exclusieve deal speciaal voor jou! 10% korting op geselecteerde producten!

De Jøtul F 500 is een ruime houtkachel met een klassiek ontwerp, verkrijgbaar met zowel een klassieke deur met gotische spijlen als een volledig glazen deur. De versie met volledig glas is beschikbaar in zowel zwart gespoten als diverse geëmailleerde afwerkingen. Door het ontbreken van spijlen biedt deze versie een onbelemmerd zicht op het vuur. De Jøtul F 500 is uitgerust met zowel een grote voordeur als een zijdeur, waardoor het eenvoudig is om hout bij te vullen. De aslade is gemakkelijk toegankelijk via een asdeur aan de onderkant van de kachel.

Lees meer

Vanaf

 3.560,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
200 kg
Afmetingen
71,3 × 79,3 × 73,2 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

8.8