Jøtul F 400 Eco - Bakkerkachels
Jøtul F 400 Eco

Jøtul F 400 Eco

Merk: Jøtul

De Jøtul F 400 Eco is een robuuste gietijzeren houtkachel, met ruimte voor houtblokken tot wel 50 cm lang. Dit model is uitgerust met een royale externe aslade, waardoor het legen van de asbak een eenvoudige taak wordt. De aslip vangt eventuele as en vonken op die per ongeluk uit de verbrandingskamer kunnen vallen. De houtkachel is voorzien van een grote glazen deur met een klassiek raamwerk, waardoor u een perfect zicht heeft op de dansende vlammen. De gietijzeren zijkant is gedecoreerd met een patroon dat de contouren van de Noorse kustlijn weergeeft.

Voor houtblokken tot 50 cm
Grote ruit voor perfect zicht op het vuur
Grote verbrandingskamer

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 3.360,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
158 kg
Afmetingen
59,7 × 67 × 72,7 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

7