Nordic Fire Fjord 2 - Bakkerkachels
Nordic Fire Fjord 2
Nordic Fire Fjord 2
Nordic Fire Fjord 2
Nordic Fire Fjord 2
Nordic Fire Fjord 2

Nordic Fire Fjord 2

De Fjord 2 houtkachel is een stevige kachel vervaardigd uit dik staal en zware materialen. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze kachel optimale warmteafgifte dankzij zijn efficiënte verbrandingssysteem. De luchttoevoer is eenvoudig regelbaar, waardoor gebruikers volledige controle hebben over het vuur. Het hoogwaardige interieur draagt bij aan een indrukwekkend vlammenspel en een hoog rendement.

Het ontwerp van de Fjord 2 houtkachel komt zowel in moderne als nostalgische interieurs perfect tot zijn recht. Een belangrijk voordeel voor gebruikers is dat de ruit van de kachel altijd perfect schoon blijft door de verbeterde verbranding.

Ervaar de voordelen van de Fjord houtkachel: Altijd een heldere ruit: Dankzij innovatieve verbrandingstechnologie blijft de ruit continu schoon, waardoor u voortdurend kunt genieten van een prachtig vuur.

Efficiënter gebruik van hout: Dankzij zijn opmerkelijke efficiëntie is aanzienlijk minder hout nodig vergeleken met traditionele houtkachels. Dit resulteert niet alleen in kostenbesparing, maar draagt ook bij aan een positieve impact op het milieu.

Eenvoudige bediening met één knop: Met de innovatieve 1-knops regeling van de Fjord 2 heeft u volledige controle over de warmteafgifte. Met slechts één handeling kunt u deze nauwkeurig afstemmen op uw behoeften, waardoor comfort altijd binnen handbereik is.

Onverwoestbare kwaliteit: De Fjord 2 is meer dan alleen een kachel; het is een staaltje onverwoestbaar vakmanschap dat garant staat voor een lange levensduur. Lees meer

Vanaf

 2.280,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Waarom houtkachels zo betoverend zijn? We kennen het geheim. De onvergelijkbare vreugde die een knetterend vuur met zich meebrengt, is werkelijk onschatbaar. Met de houtkachels van Nordic Fire kunt u volledig ondergedompeld worden in de pracht van authentiek vuur. Een krachtige verbranding en een betoverend vlammenspel zijn essentieel voor de houtkachel van uw dromen. Binnen ons assortiment bieden we diverse modellen in verschillende afmetingen aan. Of het nu gaat om groot of klein, modern of nostalgisch, er is altijd een houtkachel die perfect bij uw situatie en interieurstijl past.

We hebben alle voordelen van onze kachels op een rijtje gezet:

  • Uiterst schone verbranding en een hoog rendement dankzij extra naverbranding
  • Altijd een heldere ruit door de schone verbranding
  • Zeer efficiënt in houtverbruik
  • Extra bescherming tegen schoorsteenbrand dankzij thermostatische mengregeling
  • Dubbele bescherming tegen oververhitting met koel- en drukbeveiliging
  • Geen geregelde smoorklep, waardoor vervuilende verbranding en risico op schoorsteenbrand worden voorkomen
  • Standaard 5 jaar garantie
  • Decennialange ervaring en een toonaangevende reputatie op het gebied van houtkachels
  • Een prachtig en uitgebreid assortiment
  • Deskundige installatie door vakmensen

Specificaties

Gewicht
145 kg
Afmetingen
39,9 × 49,5 × 77,5 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

6,7

Brandstof

Hout

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling