Nordic Fire Fjord 3 - Bakkerkachels
Nordic Fire Fjord 3
Nordic Fire Fjord 3
Nordic Fire Fjord 3
Nordic Fire Fjord 3
Nordic Fire Fjord 3

Nordic Fire Fjord 3

De Fjord houtkachel is een ware krachtpatser, vervaardigd uit dik staal en zware materialen. Met een groot vermogen indien nodig, maar ook in staat om efficiënt te branden op een laag vermogen dankzij zijn doeltreffende verbrandingssysteem. De luchttoevoer is eenvoudig te regelen, waardoor gebruikers volledige controle hebben over het vuur. Het hoogwaardige binnenwerk garandeert een prachtig vlammenspel en een hoog rendement.

Het ontwerp van de Fjord 3 houtkachel maakt dat deze zowel in moderne als nostalgische interieurs perfect tot zijn recht komt. Een belangrijk voordeel voor gebruikers is dat dankzij de verbeterde verbranding de ruit van de kachel altijd perfect schoon blijft.

Ervaar de voordelen van de Fjord houtkachel:

Altijd een heldere ruit: Door geavanceerde verbrandingstechnologie blijft de ruit constant helder, zodat u continu kunt genieten van een adembenemend vuur.

Efficiënter houtgebruik: Met opmerkelijke efficiëntie heeft de Fjord 3 aanzienlijk minder hout nodig dan traditionele houtkachels, wat niet alleen kostenbesparend is maar ook bijdraagt aan het milieu.

Eenvoudige bediening met één knop: Met de innovatieve 1-knops regeling van de Fjord 3 heeft u volledige controle over de warmteafgifte. Met slechts één handeling kunt u deze nauwkeurig afstemmen op uw behoeften, waardoor comfort altijd binnen handbereik is.

Onverwoestbare kwaliteit: De Fjord 3 is meer dan alleen een kachel; het is een staaltje onverwoestbaar vakmanschap dat garant staat voor een langere levensduur. Ervaar de innovatie en duurzaamheid van de Fjord houtkachel voor een ultieme vuurbeleving. Lees meer

Vanaf

 2.475,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Waarom houtkachels zo betoverend zijn? We kennen het geheim. De onvergelijkbare vreugde die een knetterend vuur met zich meebrengt, is werkelijk onschatbaar. Met de houtkachels van Nordic Fire kunt u volledig ondergedompeld worden in de pracht van authentiek vuur. Een krachtige verbranding en een betoverend vlammenspel zijn essentieel voor de houtkachel van uw dromen. Binnen ons assortiment bieden we diverse modellen in verschillende afmetingen aan. Of het nu gaat om groot of klein, modern of nostalgisch, er is altijd een houtkachel die perfect bij uw situatie en interieurstijl past.

We hebben alle voordelen van onze kachels op een rijtje gezet:

  • Uiterst schone verbranding en een hoog rendement dankzij extra naverbranding
  • Altijd een heldere ruit door de schone verbranding
  • Zeer efficiënt in houtverbruik
  • Extra bescherming tegen schoorsteenbrand dankzij thermostatische mengregeling
  • Dubbele bescherming tegen oververhitting met koel- en drukbeveiliging
  • Geen geregelde smoorklep, waardoor vervuilende verbranding en risico op schoorsteenbrand worden voorkomen
  • Standaard 5 jaar garantie
  • Decennialange ervaring en een toonaangevende reputatie op het gebied van houtkachels
  • Een prachtig en uitgebreid assortiment
  • Deskundige installatie door vakmensen

Specificaties

Gewicht
169 kg
Afmetingen
40 × 56,9 × 84 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

8,2

Brandstof

Hout

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling