Nordic Fire Store - Bakkerkachels
Nordic Fire Store
Nordic Fire Store Speksteen
Nordic Fire Store
Nordic Fire Store
Nordic Fire Store
Nordic Fire Store

Nordic Fire Store

De Nordic Fire Store is een krachtige pelletkachel met een ronde vorm en compacte afmetingen van slechts één meter hoog en 48 cm breed. De gebogen glasruit geeft de Store een luxe uitstraling, die naadloos samensmelt met de prachtig vormgegeven gietijzeren deur. Het robuuste gietijzer zorgt niet alleen voor een stoere look, maar staat ook garant voor duurzaamheid.

Uitschakelbare convectieventilator voor geruisloze stralingswarmte:

Met zijn gietijzeren warmtewisselaar biedt de pelletkachel Store de mogelijkheid om de convectieventilator uit te schakelen. Hierdoor geniet u van een fluisterstille werking en ervaart u enkel de aangename stralingswarmte. Deze functie maakt de pelletkachel Store vrijwel identiek aan een traditionele houtkachel. Lees meer

Vanaf

 4.280,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
180 kg
Afmetingen
50,5 × 49,5 × 100 cm
Energielabel

A++

Vermogen min-max (kW)

3,8 – 7,2

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling