Nordic Fire Viktor 10 - Bakkerkachels
Nordic Fire Viktor 10 / 12

Nordic Fire Viktor 10

De Viktor is een robuuste pelletkachel, opgebouwd uit duurzaam gietijzer. Deze pelletkachel is uitgerust met een ventilator voorzien van een relaxfunctie, waardoor de warmte rustig verspreid kan worden zonder veel geluid te produceren. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechniek wordt het vuur nog mooier en rustiger. Bovendien zorgt deze techniek ervoor dat de assen continu worden naverbrand, waardoor de hoeveelheid rest-as aanzienlijk wordt verminderd. Lees meer

Optie Nordic Fire Viktor 10

Airplus: Verwarm meerdere ruimtes
De Airplus pelletkachel is voorzien van een extra convectieventilator, waardoor u meerdere ruimtes kunt verwarmen met één kachel. Dankzij de regelbare ventilatoren kunt u de hoeveelheid warme lucht per ruimte aanpassen. Hierdoor hoeven de te verwarmen ruimtes niet even groot te zijn. Een Airplus model komt vooral goed tot zijn recht in situaties waarbij twee geschakelde ruimtes moeten worden verwarmd.

Vanaf

 3.980,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie. Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
160 kg
Afmetingen
54,5 × 48,3 × 111,4 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2,8 – 9,5

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Kleur staal

Brons, Wit, Zwart

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling