Nordic Fire Viktor 8 - Bakkerkachels
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
Nordic Fire Viktor 8
+5

Nordic Fire Viktor 8

De Viktor 8 pelletkachel is een onmisbare toevoeging aan elke woonkamer, met zijn tijdloze design en strakke afwerking. De Viktor 8 is voorzien van gietijzeren elementen, waaronder de warmtewisselaar, deur en bovenplaat, en beschikt tevens over een gietijzeren convectierooster, waardoor een groot deel van de kachel een onverwoestbare uitstraling heeft.

GEAVANCEERDE VERBRANDINGSTECHNOLOGIE
Net als bij andere pelletkachels van Nordic Fire, maakt de Viktor 8 gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie, wat resulteert in een prachtig en rustig vuur. Een bijkomend voordeel van deze verbeterde techniek is dat de assen continu worden naverbrand, waardoor de hoeveelheid rest-assen aanzienlijk wordt verminderd.

De pelletkachel Viktor 8 beschikt over een extra groot pellet reservoir met een capaciteit van 20 kg pellets. Hierdoor kunt u een gemiddelde zak pellets moeiteloos in één keer in de kachel plaatsen. Lees meer

Optie Nordic Fire Viktor 8

Airplus: Verwarm meerdere ruimtes
De Airplus pelletkachel is voorzien van een extra convectieventilator, waardoor u meerdere ruimtes kunt verwarmen met één kachel. Dankzij de regelbare ventilatoren kunt u de hoeveelheid warme lucht per ruimte aanpassen. Hierdoor hoeven de te verwarmen ruimtes niet even groot te zijn. Een Airplus model komt vooral goed tot zijn recht in situaties waarbij twee geschakelde ruimtes moeten worden verwarmd.

Vanaf

 3.460,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie. Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
140 kg
Afmetingen
54,5 × 48,3 × 96 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2,5 – 7,8

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Kleur staal

Brons, Wit, Zwart

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling