Jøtul F 620 B - Bakkerkachels
Jøtul F 620
Jøtul F 620
Jøtul F 620

Jøtul F 620 B

Merk: Jøtul

Een ruime en functionele houtkachel die een overvloed aan warmte genereert. De uitgebreide kookplaat bovenop biedt ruimte voor meerdere pannen, waardoor het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent is. Handige kenmerken zijn onder meer gebruiksvriendelijke ontluchters voor gemakkelijk aansteken en het reguleren van de warmte. De coating op alle drie de glazen oppervlakken en het airwash-systeem voorkomen roetaanslag op het glas, terwijl de lichtgekleurde binnenplaten van massief gietijzer zorgen voor een helder zicht op het vurige spektakel. Het voetstuk biedt voldoende ruimte voor het opslaan van houtblokken, en met de blokhouder in de verbrandingskamer en het snelsluitende deurtje kunt u rekenen op veilige en efficiënte prestaties.

Brede kookplaat bovenop
Gebruikersvriendelijke ontluchters om het vuur eenvoudig te kunnen controleren
Goede warmteprestaties

Aansluit mogelijkheden: Boven Lees meer

Vanaf

 5.700,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
215 kg
Afmetingen
54,6 × 72,4 × 100 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

8,7