Jøtul F 620 P BP met voet - Bakkerkachels
Jøtul F 620 P BP met voet
Jøtul F 620 P BP met voet
Jøtul F 620 P BP met voet

Jøtul F 620 P BP met voet

Merk: Jøtul

Een ruime houtkachel met een uniek design, die overvloedige warmte genereert. Deze kachel is voorzien van diverse handige eigenschappen die het gebruik ervan vereenvoudigen. Met zijn royale kookplaat kunnen moeiteloos meerdere pannen tegelijk worden gebruikt, ideaal voor het bereiden en warm houden van voedsel en dranken. De houtkachel beschikt over drie grote glazen panelen, die vanuit diverse hoeken in de kamer een prachtig zicht bieden op de vlammen. Dankzij de glascoating en het airwash-systeem blijft het glas gemakkelijk schoon. Gebruiksvriendelijke ventilatieroosters maken het aansteken van de kachel eenvoudig, terwijl een blokhouder in de verbrandingskamer en een deurtje met snelsluiting zorgen voor extra veiligheid.

Grote kookplaat bovenop
Gebruikersvriendelijke ontluchters om het vuur eenvoudiger te kunnen controleren
Goede warmteprestaties

Aansluit mogelijkheden: Boven Lees meer

Vanaf

 5.400,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
206 kg
Afmetingen
44,6 × 72,4 × 95 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

8,7