Jøtul F 620 LB - Bakkerkachels
Jøtul F 620 LB
Jøtul F 620 LB

Jøtul F 620 LB

Merk: Jøtul

Een imposante houtkachel die heerlijke warmte uitstraalt. Deze kachel kan worden geplaatst op een sokkel die is afgestemd op zowel de specificaties van de kachel als uw interieurvoorkeuren. Zijn uitgebreide functionaliteiten omvatten een royale kookplaat bovenop, die moeiteloos meerdere pannen tegelijkertijd herbergt voor het bereiden van maaltijden. Eenvoudig te bedienen ventilatieroosters maken het aansteken van de kachel en het regelen van vlammen en vuur een fluitje van een cent, terwijl een blokhouder in de verbrandingskamer en een snel sluitend deurtje de veiligheid waarborgen. Met drie glazen panelen en lichtgekleurde binnenplaten van massief gietijzer kunt u vanuit diverse hoeken in de kamer genieten van een onbelemmerd en indrukwekkend zicht op de vlammen. Dankzij het airwash-systeem en de glascoating is het onderhoud van het glas vereenvoudigd.

Royale kookplaat bovenop
Kan worden afgestemd op het interieur
Zorgt voor zeer aangename warmte

Aansluit mogelijkheden: Boven Lees meer

Vanaf

 5.100,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
173,5 kg
Afmetingen
44,6 × 72,4 × 53,6 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

8,7