Jøtul F 520 - Bakkerkachels
Jøtul F 520
Jøtul F 520
Jøtul F 520
Jøtul F 520
Jøtul F 520

Jøtul F 520

Merk: Jøtul

De Jøtul F 520 biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op het vuur, waardoor het lijkt alsof u een gezellig kampvuur in uw woonkamer heeft. Deze houtkachel heeft glazen panelen aan drie zijden, waardoor u optimaal van de vlammen kunt genieten. Dankzij een speciale coating blijft het glas bovendien schoon. De slimme constructie van de ventilatiekleppen zorgt ervoor dat de kachel licht en gemakkelijk te gebruiken is. Met de wit geëmailleerde verbrandingsplaten heeft de kachel zelfs als het vuur niet brandt een lichte en elegante uitstraling. In de voet is bovendien handige ruimte voor houtopslag beschikbaar.

Panoramisch zicht op het vuur
Driezijdig zicht optimaal vuurbeeld

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 4.170,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
170 kg
Afmetingen
53,2 × 59,4 × 100 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

7