Nordic Fire Espa speksteen airplus - Bakkerkachels
Nordic Fire Espa speksteen

Nordic Fire Espa speksteen airplus

Vanaf

 5.980,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Bent u op zoek naar een pelletkachel die weinig ruimte inneemt? Dan is de Espa ideaal: slechts 28 cm diep en voorzien van een rookgasafvoer aan de bovenzijde. De Espa met speksteen bekleding heeft een extra luxe uitstraling doordat de voorzijde is uitgerust met dun gesneden, massief natuursteen. De pelletkachel Espa kan zowel als gewone pelletkachel en ook als airplus pelletkachel worden aangesloten. De Airplus versie bevat een extra ventilator en uitgang aan de achterzijde, zodat een extra ruimte verwarmd kan worden.

Bent u op zoek naar een pelletkachel die weinig ruimte inneemt? Dan is de Espa ideaal: slechts 28 cm diep en voorzien van een rookgasafvoer aan de bovenzijde.

De Espa met speksteen bekleding heeft een extra luxe uitstraling doordat de voorzijde is uitgerust met dun gesneden, massief natuursteen.

De pelletkachel Espa kan zowel als gewone pelletkachel en ook als airplus pelletkachel worden aangesloten. De Airplus versie bevat een extra ventilator en uitgang aan de achterzijde, zodat een extra ruimte verwarmd kan worden.

Airplus pelletkachels

Airplus pelletkachels van Nordic Fire beschikken over extra ventilatoren die door middel van een extra warmeluchtkanaal, warmte naar een tweede of derde ruimte kan leiden. Op deze wijze kunnen meerdere ruimtes worden verwarmd. De hoeveelheid warme lucht kan per ruimte geregeld worden om zo de warmte naar wens te verdelen.

Specificaties

Gewicht
170 kg
Afmetingen
28 × 90 × 112,5 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2, 9 – 9, 8

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling