Nordic Fire Espa staal - Bakkerkachels
Nordic Fire Espa staal
Nordic Fire Espa staal
Nordic Fire Espa staal
Nordic Fire Espa staal
Nordic Fire Espa staal

Nordic Fire Espa staal

Als u op zoek bent naar een pelletkachel die weinig ruimte inneemt, dan is de Espa staal ideaal: met slechts 28 cm diepte en een rookgasafvoer aan de bovenzijde.De Espa met stalen bekleding straalt moderniteit uit dankzij zijn strakke panelen aan de voorzijde. Met de pelletkachel Espa kunt u één ruimte verwarmen.

Wilt u echter een extra ruimte verwarmen? Dan is dit model ook verkrijgbaar als airplus toestel.De pelletkachel Espa kan zowel als gewone pelletkachel en ook als airplus pelletkachel worden aangesloten. De Airplus versie bevat een extra ventilator en uitgang aan de achterzijde, zodat een extra ruimte verwarmd kan worden. Lees meer

Optie Nordic Fire Espa staal

Airplus: Verwarm meerdere ruimtes
De Airplus pelletkachel is voorzien van een extra convectieventilator, waardoor u meerdere ruimtes kunt verwarmen met één kachel. Dankzij de regelbare ventilatoren kunt u de hoeveelheid warme lucht per ruimte aanpassen. Hierdoor hoeven de te verwarmen ruimtes niet even groot te zijn. Een Airplus model komt vooral goed tot zijn recht in situaties waarbij twee geschakelde ruimtes moeten worden verwarmd.

Vanaf

 4.975,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie. Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
130 kg
Afmetingen
28 × 90 × 113 cm
Energielabel

A++

Vermogen min-max (kW)

2, 9 – 9, 8

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Kleur staal

Wit, Zwart

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling