Nordic Fire Espa speksteen - BakkerKachels
Nordic Fire Espa Speksteen Airplus
Nordicfire Espa 1
Nordicfire Espa 2
Nordicfire Espa 3

Nordic Fire Espa speksteen

Vanaf

 5.360,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Bent u op zoek naar een pelletkachel die weinig ruimte inneemt? Dan is de Espa ideaal: slechts 28 cm diep en voorzien van een rookgasafvoer aan de bovenzijde. De Espa met speksteen bekleding heeft een extra luxe uitstraling doordat de voorzijde is uitgerust met dun gesneden, massief natuursteen. De pelletkachel Espa kan zowel als gewone pelletkachel en ook als airplus pelletkachel worden aangesloten. De Airplus versie bevat een extra ventilator en uitgang aan de achterzijde, zodat een extra ruimte verwarmd kan worden.

Bent u op zoek naar een pelletkachel die weinig ruimte inneemt? Dan is de Espa ideaal: slechts 28 cm diep en voorzien van een rookgasafvoer aan de bovenzijde.

De Espa met speksteen bekleding heeft een extra luxe uitstraling doordat de voorzijde is uitgerust met dun gesneden, massief natuursteen.

De pelletkachel Espa kan zowel als gewone pelletkachel en ook als airplus pelletkachel worden aangesloten. De Airplus versie bevat een extra ventilator en uitgang aan de achterzijde, zodat een extra ruimte verwarmd kan worden.

Specificaties

Gewicht
170 kg
Afmetingen
28 × 90 × 112,5 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2, 9 – 9, 8

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling