Nordic Fire Viktor 12 airplus - Bakkerkachels
Nordic Fire Viktor 10 / 12

Nordic Fire Viktor 12 airplus

De stevige pelletkachel Viktor 12 met kanalisatie beschikt over 2 extra convectieventilatoren die afzonderlijk kunnen worden ingesteld, waardoor u maar liefst drie ruimtes kunt verwarmen met slechts één pelletkachel. Deze extra ventilatoren kunnen worden ingesteld op 5 verschillende standen, variërend van stand 1 tot en met 5. De voorste ventilator is voorzien van een Relax-functie, waarmee het geluid aanzienlijk verminderd kan worden door de ventilator naar wens op een lager niveau in te stellen.Airplus De Airplus pelletkachel is uitgerust met twee extra convectieventilatoren, waardoor u meerdere ruimtes kunt verwarmen met één kachel. Dankzij de regelbare ventilatoren kunt u de hoeveelheid warme lucht per ruimte aanpassen, waardoor de te verwarmen ruimtes niet per se dezelfde grootte hoeven te hebben. Een Airplus model is ideaal wanneer twee aangrenzende ruimtes moeten worden verwarmd. Lees meer

Vanaf

 4.580,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie. Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Airplus pelletkachels

Airplus pelletkachels van Nordic Fire beschikken over extra ventilatoren die door middel van een extra warmeluchtkanaal, warmte naar een tweede of derde ruimte kan leiden. Op deze wijze kunnen meerdere ruimtes worden verwarmd. De hoeveelheid warme lucht kan per ruimte geregeld worden om zo de warmte naar wens te verdelen.

Specificaties

Gewicht
160 kg
Afmetingen
54,5 × 48,3 × 111,4 cm
Energielabel

A+

Vermogen min-max (kW)

2,8 – 11,1

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Kleur staal

Brons, Wit, Zwart

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling