Kachelpoets - Bakker Kachels - Alles voor uw kachel of haard
Icon Home Bk Oranje
Afleveren naar uw wensen
Icon Check Bk Oranje
Deskundig advies
Icon Levering Bk Oranje
Snelle levering

Prijs

tot

Kachelpoets

Kachelpoets is een product dat al vele decennia lang wordt verkocht. Wie daar niet van overtuigd is kan gerust zijn of haar grootouders raadplegen, want ook zij maakten er vroeger al gebruik van, in tijden dat kamers in woningen nog standaard met losse potkachels in plaats van een centrale verwarming op een aangename temperatuur werden gebracht.

2 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Filter

Dit ronduit traditionele product wordt in sommige huishoudens ook wel kachelzwart genoemd. Ook is het niet ongebruikelijk dat men over Zebraline spreekt. Zebraline is naar alle waarschijnlijkheid het oudste en daarom ook vaak het meest vertrouwde merk op het gebied van kachel poets. Uw grootouders, waar we zojuist al over spraken, hadden destijds gegarandeerd ook altijd een tube Zebraline in huis. Overigens is Zebraline vandaag de dag allang niet meer het enige merk dat dit product aanbiedt. U kunt tegenwoordig ook kachelzwart van andere fabrikanten kopen.

Kachelpoets voor de klassieke kachels

Kachelpoets, ook wel kachelzwart genoemd, is een vette poets waarmee u een kachel een mooie, zwarte beschermlaag kunt geven. Kachelpoets wordt vooral toegepast bij oudere en klassieke kachels. Voor nieuwe gespoten houtkachels wordt geadviseerd hittebestendige lak te gebruiken.