Flexibele stokken voor het vegen van uw schoorsteen | BakkerKachels.nl
Icon Home Bk Oranje
Afleveren naar uw wensen
Icon Check Bk Oranje
Deskundig advies
Icon Levering Bk Oranje
Snelle levering

Prijs

tot

Reviewscore

Flexibele stokken

U bent flexibel met onze flexibele stokken! Monteer een nylon- of stalenborstel en u bent klaar om de schoorsteen te reinigen.

6 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Filter

Flexibele stokken gebruikt u voor het vegen van uw rookkanaal. U schroeft een borstel aan de eerste stok. Zodra de stok bijna in de schoorsteen verdwijnt schroef u de volgende lengte aan de veegset. Zo gaat u verder, steeds dieper in het kanaal tot u aan het eind bent. Vervolgens kunt u de veegset weer uit het kanaal halen waarbij u de stokken weer van elkaar los schroeft.

Door het gebruik van stokken kunt u druk uitoefenen op de borstel waardoor uw schoorsteenkanaal goed wordt geraagd. Eventueel kunt u een unversele veer gebruiken tussen de borstel en de eerste stok, om het vegen van bochten te vergemakkelijken.

Het verschil tussen de verschillende typen stokken is de kwaliteit. De zwarte stokken zijn het voordeligst, geschikt voor incidenteel gebruik. Deze worden gevolgd door de blauwe stokken en de proffessionele groene stokken. De blauwe en groene stokken hebben een beveliging tegen losdraaien door middel van een contra-schroefdraad.

Alle borstels, de universele veer en stokken in ons assortiment kunnen met elkaar worden gecombineerd.