Nordic Fire Finn Speksteen - Bakkerkachels
Nordic Fire Finn Speksteen
Nordic Fire Finn Speksteen
Nordic Fire Finn Speksteen

Nordic Fire Finn Speksteen

De Finn pelletkachel met zijn speksteen bekleding biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en een prachtige uitstraling.

Dankzij zijn lage en compacte ontwerp is de Finn ideaal voor installatie in een nis of bestaande schouw. Vervaardigd met alleen hoogwaardige onderdelen, straalt de Finn een robuust en onverwoestbaar karakter uit.

Het ontwerp van de Finn Speksteen is geïnspireerd op de succesvolle houtkachel Fjord serie, waardoor het op het eerste gezicht gemakkelijk te verwarren is met een klassieke houtkachel. De herkenbare, stoere scharnierpunten en het subtiele geïntegreerde convectierooster voegen extra charme toe. De kachel staat op pootjes die hem een gezellige en lichte uitstraling geven.

Naast zijn prachtige uiterlijk is de Finn uitgerust met talloze innovatieve functies. Met de handige WIFI-regeling kunt u de pelletkachel vanaf elke locatie bedienen via de mobiele app. De innovatieve vijzelmotor draait continu op een lage snelheid, waardoor het vervelende start/stop-geluid volledig verdwijnt. Bovendien beschikt de Finn over een relaxventilatorfunctie, die ongeacht het vermogen waarop de kachel brandt, de ventilator op de laagste stand kan inschakelen, waardoor het geluidsniveau minimaal blijft. Geniet van het comfort, de schoonheid en de geavanceerde technologie van de Finn pelletkachel met speksteenafwerking in uw ruimte. Lees meer

Vanaf

 4.272,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

De pelletkachels van Nordic Fire zijn een bron van talloze voordelen. Een Nordic Fire pelletkachel is aanzienlijk zuiniger, fluisterstil, vergt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Bovendien bieden de pelletkachels van Nordic Fire een prachtig vlameffect dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie.Standaard uitgerust met een afstandsbediening en WIFI-functionaliteit. Dankzij jarenlange innovatie staat Nordic Fire aan de top van de branche. Het uitgebreide assortiment en de indrukwekkende technologie maken dat vele klanten voor onze pelletkachels kiezen. Nordic Fire biedt een garantie van maar liefst 5 jaar op uw pelletkachel.

Specificaties

Gewicht
145 kg
Afmetingen
54 × 48 × 75,3 cm
Energielabel

A++

Vermogen min-max (kW)

3,8 – 6,4

Brandstof

Houtpellets

Merk

Nordic Fire

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling