Jøtul F 263 met zijglas - Bakkerkachels
Jøtul F 263
Jøtul F 263 met zijglas
Jøtul F 263 met zijglas
Jøtul F 263
Jøtul F 263 met zijglas
Jøtul F 263 met zijglas

Jøtul F 263 met zijglas

Merk: Jøtul

De Jøtul F 263 is een convectie-houtkachel die perfect is voor installatie dichtbij een muur van brandbaar materiaal. De dubbele buitenwand zorgt voor convectie door een luchtstroom tussen de verbrandingskamer en de buitenwanden mogelijk te maken. Dit resulteert in een lagere temperatuur van de buitenwand van de kachel. Met grote zijruiten biedt de Jøtul F 263 een uitstekend zicht op het vuur. Voor een nog betere verspreiding van warmte door de kamer kunt u een ventilator toevoegen, die efficiënt en snel werkt. Deze kachel is ontworpen voor het moderne leven en kan op lage vermogensniveaus worden gebruikt. Zelfs op 3 kW brandt hij optimaal.

Kenmerken:

Ventilator voor snelle verspreiding van de warmte
Direct aan te sluiten op de buitenlucht

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Vanaf

 3.790,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
200 kg
Afmetingen
71,3 × 79,3 × 73,2 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A+

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

8.8