Jøtul F 368 Advance High Top - Bakkerkachels
Jøtul F 368 Advance High Top
Jøtul F 368 Advance HT

Jøtul F 368 Advance High Top

Merk: Jøtul

Onze nieuwe serie Jøtul F 360 Advance omvat vijf prachtige gietijzeren modellen. Elk model is volledig aanpasbaar naar uw wensen. Net als onze bekroonde serie Jøtul F 370 Advance, bieden deze nieuwe kachels diverse onderstelmodules en optionele toevoegingen zoals draaiplateaus, lijmen en high tops, waarmee u de perfecte kachel voor uw behoeften kunt samenstellen. De verbrandingskamer is uitgerust met duurzame, lichtgekleurde brandplaten die lang meegaan. Een handige ventilatieklep zorgt voor eenvoudige en effectieve regeling van de verbranding. Het resultaat? Minder houtverbruik, heldere ruiten en een milieuvriendelijke verbranding.
Kenmerken:

Veel keuzevrijheid met vijf modellen
Op de juiste manier stoken eenvoudig mogelijk
Langdurig meegaande brandplaten

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

OptiesJøtul F 368 Advance High Top

Vanaf

 5.050,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
208 kg
Afmetingen
45,3 × 44,3 × 153,4 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6