Jøtul F 371 Advance High Top - Bakkerkachels
Jøtul F 371 Advance BP High Top
Jøtul F 371 Advance BP High Top

Jøtul F 371 Advance High Top

Merk: Jøtul

Met de Jøtul F 370-serie heeft Jøtul het kachelontwerp opnieuw gedefinieerd en won daarmee de prestigieuze Red Dot Design Award "Best of the Best". Het werd al snel de meest populaire kachel in heel Europa. Met de Jøtul F 370v2 Advance gaan we nog een stap verder. Het vuurzicht is nog indrukwekkender en dankzij de eenvoudig te gebruiken luchtregeling blijven uw ruiten helder en wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd. Welkom in de toekomst van verwarming. De Jøtul F 371 HT Advance staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. De extra hoge top biedt optioneel plaats aan warmhoudstenen, die de warmte langer vasthouden, zelfs nadat het vuur gedoofd is. De voet heeft een strak design en een praktische ruimte voor opslag van bijvoorbeeld aanmaakblokjes en handschoenen.

Kenmerken:

Schone ruit met een geavanceerd air wash systeem
Gevierd ontwerp
Zie het vuur van 3 kanten

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Opties Jøtul F 371 Advance High Top

Vanaf

 4.890,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
193 kg
Afmetingen
45,3 × 44,3 × 153,4 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6