Jøtul F 378 Advance High Top - Bakkerkachels
Jøtul F 378 Advance High Top
Jøtul F 378 Advance High Top

Jøtul F 378 Advance High Top

Merk: Jøtul

Met de introductie van de Jøtul F 370-serie heeft Jøtul het landschap van kachelontwerp opnieuw gedefinieerd en de felbegeerde Red Dot Design Award "Best of the Best" gewonnen. Het werd al snel de meest geliefde kachel in heel Europa. Met de vernieuwende Jøtul F 370v2 Advance gaan we verder op deze weg. Het vuurzicht is nog indrukwekkender geworden. Dankzij het gebruiksvriendelijke luchtregelingssysteem blijven uw ruiten schoon en wordt het brandstofverbruik aanzienlijk verminderd. Welkom in de toekomst van verwarming. De Jøtul F 378 HT Advance, in zijn hoge versie, is vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer. De combinatie van gietijzer en speksteen zorgt voor een langzame warmteafgifte, zelfs nadat het vuur gedoofd is. In de extra hoge top kunt u optioneel warmhoudstenen plaatsen voor extra warmteopslag en een langdurige warmteafgifte.

Kenmerken:

Schone ruit met een geavanceerd air wash systeem
Gevierd ontwerp
3 - zijdig zicht op het vuur

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Opties Jøtul F 378 Advance High Top

Vanaf

 5.190,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
200 kg
Afmetingen
45,3 × 44,3 × 153,4 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

6