Jøtul F 520 High Top - Bakkerkachels
Jøtul F 520 High Top
Jøtul F 520 High Top
Jøtul F 520 High Top

Jøtul F 520 High Top

Merk: Jøtul

Deze functionele en elegante openhaard brengt het gezellige gevoel van een kampvuur naar uw woonkamer. De royale glazen panelen zijn behandeld met een speciale coating die zorgt voor een schoon oppervlak en een milieuvriendelijke verbranding. De wit geëmailleerde brandplaten bieden een helder en luchtig zicht op de verbrandingskamer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Onderaan de haard is er voldoende ruimte om hout handig op te bergen. De Jøtul F 520 High Top biedt ruimte voor 60 kg aan warmte opslagstenen, waardoor het tot 12 uur extra warmte kan afgeven nadat het laatste houtblok is toegevoegd.

Panoramisch zicht op het vuur
Driezijdig zicht optimaal vuurbeeld

Aansluit mogelijkheden: Boven / Achterkant Lees meer

Opties Jøtul F 520 High Top (Alleen voor boven aansluiting)

Vanaf

 5.060,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

Jøtul is een van de oudste producenten ter wereld van kachels, inbouwhaarden en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is geworteld in een traditie van meer dan 170 jaar verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Onze tijdloze producten vormen een verbinding tussen het verleden en het heden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Bij ons wordt puur Noors vakmanschap gecombineerd met functioneel design, wat resulteert in een aantrekkelijk ontwerp dat de vluchtige trends overstijgt.

Specificaties

Gewicht
201 kg
Afmetingen
53,2 × 59,4 × 131,9 cm
Brandstof

Hout

Energielabel

A

Merk

Jøtul

Vermogen min-max (kW)

7