Gazco eReflex 75W elektrische wandhaard - BakkerKachels
Gazco eReflex 75W
Elektrische hanghaard
Frameloze hanghaard

Gazco eReflex 75W elektrische wandhaard

1-3 werkdagen
Merk: Gazco
 1.945,00
Op verlanglijstje

Levertijd: 1 tot 4 weken (op aanvraag)

Productinformatie

De Gazco eReflex 75W wandhaard kan gemakkelijk aan de muur bevestigd worden.

Afmetingen
Afmetingen eReflex 75W
Afmeting A: 804 mm
Afmeting C: 750 mm
Afmeting E: 752 mm
Afmeting G: 969 mm
Over de Gazco eReflex
Gazco eReflex haarden zijn voorzien van realistische houtblokken of ijskristallen en een vuur wat net echt lijkt dankzij de allernieuwste LED technologieën. Chromalight projecteert vlameffecten op het branderbed, maar verlicht het branderbed ook van de boven- en onderkant. Dit zorgt ervoor dat het vuur zo realistisch mogelijk lijkt. De vlammen kunnen in het rood, blauw of allebei tegelijk ingesteld worden. En voor het licht onder het brandbed zijn zelfs 13 verschillende kleuren mogelijk.  
De meegeleverde afstandsbediening laat u de sterkte en kleuren van de lampen instellen. Ook laat deze u de gewenste temperatuur instellen (15 tot 25°C), en kunt u programmeren op welke tijden en dagen de haard vanzelf aangaat.  
De eReflex heeft zowel een eco-modus als een snelle verwarmingsoptie, waarmee u zelf kan kiezen of u duurzame of snelle verwarming wilt. Ook heeft de eReflex open raam detectie, waardoor deze automatisch stopt met verwarmen als deze een snelle temperatuursdaling detecteert. Ook zijn de lampen dankzij het gebruik van LEDs ook erg duurzaam.  
Er zijn zowel inbouw- als wandmodellen beschikbaar in de eReflex serie.  

Specificaties

Gewicht
45 kg
Afmetingen
80,4 × 30,6 × 56,9 cm
Warmteafgifte

1 kW – 2 kW