Elektrische haarden- en kachels | BakkerKachels.nl
Icon Home Bk Oranje
Afleveren naar uw wensen
Icon Check Bk Oranje
Deskundig advies
Icon Levering Bk Oranje
Snelle levering

Prijs

tot

Kleur

Elektrische haarden

U wilt een openhaard maar u heeft geen schoorsteen? Dan is een elektrische haard dé oplossing! Ze hebben geen ventilatie nodig en kunnen overal geïnstalleerd worden waar u een elektriciteitsaansluiting heeft. Hoewel een schoorsteen niet nodig is, moet u mogelijk wat boor- of constructiewerk uitvoeren. Vooral als u een holte moet creëren voor een elektrische inzethaard. Zodra ze zijn geïnstalleerd, steekt u ze gewoon in een stopcontact en zet u ze aan. Vervolgens kunt u mantels, inserts en logs toevoegen om uw elektrische haard het uiterlijk van het echte werk te geven!

21 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Filter

Icon Home Bk Oranje
Afleveren naar uw wensen
Icon Check Bk Oranje
Deskundig advies
Icon Levering Bk Oranje
Snelle levering

BakkerKachels heeft een elektrische haard voor elke smaak, modern of klassiek. Onze producten hebben niet alleen instelbare kleuren voor achtergrondverlichting en realistische LED-vlammen tijdens het verwarmen, ze zijn ook verkrijgbaar als stand-alone displays. Ze worden ook geleverd met SAA-, CE- en oververhittingsbeveiliging voor een maximale veiligheid en gegarandeerde gemoedsrust. Wanneer u een sfeerhaard bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een hoogwaardige verwarming die vele winters meegaat en gegarandeerd de esthetiek van uw huis zal aanvullen.

Of u nu een traditionele elektrische openhaard, een moderne of een prachtige klassieke elektrische haard wilt, u zult geen schoorsteen meer wensen als u ziet wat uw mogelijkheden zijn in ons assortiment!

Uw elektrische sfeerhaard kopen, is niet moeilijk. Bestel bij BakkersKachels en wij leveren uw kachel direct bij u thuis. Wij leveren overal in Nederland. Heeft u vragen over ons assortiment, stuur ons dan een e-mail via ons online contactformulier of bel onze klantenservice tijdens de kantooruren. Wij helpen u graag verder!