Gazco vrijstaand - BakkerKachels
Icon Home Bk Oranje
Afleveren naar uw wensen
Icon Check Bk Oranje
Deskundig advies
Icon Levering Bk Oranje
Snelle levering

Prijs

tot

Kleur

Vrijstaande elektrische haarden

Het onmiskenbare voordeel van een vrijstaande haard is dat u deze in veel gevallen op tal van verschillende plekken in uw woning kunt plaatsen. In lang niet alle gevallen bent u voor de plaatsing van dit type verwarming namelijk afhankelijk van een specifieke wand met een schoorsteen. Die laatstgenoemde plek kiest u waarschijnlijk alleen maar als u een vrijstaande haard met schouw aan wilt schaffen. En zelfs dan zou u er in veel gevallen nog steeds voor kunnen kiezen om de kachel toch ergens anders te plaatsen. Een vrijstaande haard, al dan niet in combinatie met een scheidingswand, wordt vandaag de dag ook regelmatig gebruikt om een grote ruimte in twee aparte compartimenten te verdelen.

11 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Filter

Tal van verschillende keuzemogelijkheden

Heeft u interesse in de aanschaf van een vrijstaande haard, dan krijgt u te maken met tal van verschillende keuzemogelijkheden. In de eerste plaats kijkt u waarschijnlijk naar het design en formaat van de haard. Het moet natuurlijk wel een echt pronkstuk in uw woning zijn. Vervolgens komt het punt van de te gebruiken brandstof aan de orde. Kiest u in dat kader voor een houtkachel of een gaskachel. Of misschien toch liever één die gewoon op stroom werkt. In het totaalplaatje is het van groot belang dat u van tevoren al goed weet waar u uw nieuwe haard in uw woning wilt gaan plaatsen. Is dat technisch gezien ook echt mogelijk?

Als u besluit om een vrijstaande elektrische haard te kopen, dan is het waarschijnlijk alleen maar belangrijk dat er een stopcontact in de buurt van het opstelpunt van de kachel aanwezig is. De zaken kunnen er volledig anders uitzien als u daarentegen voor bijvoorbeeld een vrijstaande open haard kiest, waarbij een rookkanaal noodzakelijk is voor de veilige afvoer van de verbrandingsgassen. Op zich zijn er vandaag de dag weliswaar tal van technische mogelijkheden om ook dat soort vrijstaande haarden op elke gewenste plek in uw woning te plaatsen, alleen is de kans dan groot dat er meer installatiewerk en kosten bij komen kijken voordat u daadwerkelijk van de kachel gebruik kunt maken.